Συντήρηση μαχαιριών!
Το αυτοκίνητο σας το συντηρείτε, το ποδήλατο σας επίσης, όπως και τον υπολογιστή σας. Έτσι θα πρέπει να φροντίσετε και τα μαχαίρια σας. Είτε πρόκειται
Tο κρέας με μια άλλη ματιά! Ανακαλύψτε παρακάτω μέσα από τα άρθρα μας, ιστορικές αναδρομές, tips, συνταγές, σημαντικές πληροφορίες και ό,τι άλλο μπορούμε να σας αποκαλύψουμε για την μαγεία του κρέατος!
Το αυτοκίνητο σας το συντηρείτε, το ποδήλατο σας επίσης, όπως και τον υπολογιστή σας. Έτσι θα πρέπει να φροντίσετε και τα μαχαίρια σας. Είτε πρόκειται
Καλύπτουμε τα μεγάλα θέματα εδώ στο Roussis blog – οι ερωτήσεις όπως «ποιος εφηύρε το λουκάνικο» είναι η ειδικότητά μας. Θέλετε πολύ να μάθετε την
Η μάχη του μαλακού κρέατος | Μέρος Β’ (Ποιο κρέας να επιλέξω?) Το δεύτερο μέρος της μάχης για το τέλειο μαλακό μαγειρεμένο μοσχαρίσιο κρέας, είναι μια σύγκριση ανάμεσα σε
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον καλό καιρό και τη μυρωδιά της σχάρας που ψήνει διάφορα εδέσματα. Είτε μαγειρεύετε λουκάνικα και μπιφτέκια ή λαχανικά, υπάρχει κάτι με το ψήσιμο στη σχάρα που ανάγει τα φαγητά σε ένα εντελώς
Δεν είναι πολλά τα τρόφιμα που μπορούν να χαρακτηριστούν με τον τίτλο “Superfood”. Ωστόσο, το μοσχαρίσιο συκώτι είναι ένα από αυτά. Παρόλο που είναι πολύτιμή πηγή βιταμινών,
Ένα μαλακό, φρυγανισμένο ψωμάκι… τραγανό, δροσερό μαρούλι… γλυκές, ώριμες ντομάτες… και στη μέση όλων αυτών, ένα ζουμερό μπιφτέκι. Ευρέως γνωστό ως «το αγαπημένο φαγητό της Αμερικής», η ιστορία του χάμπουργκερ